Ташанська громада офіційно має тільки храми ПЦУ!

Можна висловитися офіційно – Ташанська громада немає жодного зв’язку з московією та їхньою пропагандою. Кожен житель зробив вірний вибір та не став зрадником для своєї держави! Релігійні общини нашої Ташанської громади - належать до Православної Церкви України! Щиро вітаємо жителів релігійних громад Малої Каратулі та Улянівки, які є Православними Церквами УКРАЇНИ від сьогодні і назавжди! Ви не думайте, що не молиться московський патріархат.. Молиться! Але молиться лукаво. Не називаючи речі своїми іменами… Це не питання церкви, це питання нашого з вами буття. Ми є вільним великим народом, зі славною історією, зі славними нащадками. Кирило благословляє війну з Україною і своїх воїнів на смерть..

Улянівська релігійна громада перейшла до ПЦУ

Улянівська релігійна громада перейшла до ПЦУ Дякуємо жителям Улянівської громади за небайдужість, за те, що прийшли та зробили вірний вибір, щодо переходу Храму Св. Миколая с. Улянівка до Православної Церкви України!

Держпраця! Консультує, інформує, контролють!

      Економіка України має працювати – для підтримки армії та наближення нашої перемоги. Щоб розширити консультаційну підтримку працівників та роботодавців у важкий період воєнних дій, Держпраці запускає нову інформаційну кампанію "Україна працює!".

Сьогодні святкує свій День Народження депутат виборчого округу № 1 (с. Мал Каратуль, с. Воскресенське, с. Травневе) - РУБАН Тетяна Іванівна!

Сьогодні святкує свій День Народження депутат виборчого округу № 1 (с. Мал Каратуль, с. Воскресенське, с. Травневе) - РУБАН Тетяна Іванівна!