З Днем Івана Купала

Івана Купала це одне з найдавніших та найсамобутніших свят в Україні. Схожі свята, присвячені літу та літньому сонцевороту, відзначає більшість європейських народів. На нашій землі свято Івана Купала з давніх-давен символізувало зв’язок людини з природою і перехід до літнього циклу календарних дохристиянських свят. Надзвичайно колоритна, сповнена багатьма яскравими обрядами й купою легенд, ця дата досі зберігає магічну красу стародавніх ритуалів. Згадаймо історію цього самобутнього свята та пов’язані з ним народні традиції і прикмети.

Сьогодні свій День Народження святкує депутат виборчого округу №2 (с. Виповзки, с. Помоклі) - МОРСЬКА Альона Миколаївна!

Сьогодні свій День Народження святкує депутат виборчого округу №2 (с. Виповзки, с. Помоклі) - МОРСЬКА Альона Миколаївна! Шановна Альона Миколаївна !!!

Чистять ставок у центральній садибі селі Ташань за кошти небайдужих громадян

Трошки звіту за принесені кошти, небайдужих людей закоханий в свій край. Ми сьогодні перегорнули обліковий зошит на другу сторінку, а це значить ми наближаємось до спільної мети:) І невеликій репортаж вчорашніх подій…

Виїзна нарада зі старостами відбулася в Улянівському старостинському окрузі

Виїздна нарада зі старостами відбулася в Улянівському старостинському окрузі (с. Улянівка, с. Тарасівка), де є старостою - Ємець Петро Олександрович Не завжди можна розгледіти якісь недопрацювання в селі якому знаходишся щодня, а коли працюєш командою, то простіше вирішувати будь-які проблемні питання. Ознайомилися з територією, зі станом цвинтарів сіл Тарасівка та Улянівка, станом доріг, нагадуємо що минулого року була зроблена дорога в с. Улянівка, яка веде до кладовища, вартість її того року склала близько 2 млн гривень, зроблене вуличне освітлення.