РЕКОНСТРУКЦІЯ БАСЕЙНУ В СЛАВУТИЧІ НА ФІНІШІ: 90% РОБІТ УЖЕ ВИКОНАЛИ На Київщині підходить до завершення реконструкція басейну в Славутичі. Наразі ступінь будівельної готовності спортивного об’єкта складає 90%. Про це сьогодні, 13 грудня, розповів о

РЕКОНСТРУКЦІЯ БАСЕЙНУ В СЛАВУТИЧІ НА ФІНІШІ: 90% РОБІТ УЖЕ ВИКОНАЛИ

ОГОЛОШЕНО ТЕНДЕР НА ПЕРШУ ЧЕРГУ БУДІВНИЦТВА ВКАД

ОГОЛОШЕНО ТЕНДЕР НА ПЕРШУ ЧЕРГУ БУДІВНИЦТВА ВКАД Служба автомобільних доріг Київської області оголосила тендер на будівництво Великої кільцевої автомобільної дороги навколо столиці. Йдеться про ділянку від траси Київ-Ковель-Ягодин до траси Київ-Чоп.

Більш ніж 1,7 тис. учням на Київщині цьогоріч покращили умови для навчання в рамках «Великого будівництва»

Понад 1,7 тисяч учнів Київщини завдяки реалізації програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво-2021» отримали покращені умови для навчання.

ЗАВДЯКИ «ВЕЛИКОМУ БУДІВНИЦТВУ» В ОДНОМУ З СІЛ КИЇВЩИНИ З‘ЯВИТЬСЯ ПЕРШИЙ САДОЧОК

У селі Синяк Бучанського району, де немає жодного дитячого садочка, завершується будівництво дошкільного навчального закладу на 75 місць. Роботи ведуться в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО» ФІЗКУЛЬТУРНО-ОЗДОРОВЧОГО КОМПЛЕКСУ В МИРОНІВЦІ НА ЗАВЕРШАЛЬНІЙ СТАДІЇ

Ступінь будівельної готовності фізкультурно-оздоровчого комплексу в Миронівці складає наразі 93%. Це один зі спортивних проєктів, який цьогоріч реалізують на Київщині в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«Велике будівництво». На Київщині оновлено ще одну ділянку дороги регіонального значення

В межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» цього року оновлено автомобільну дорогу Р-01 Київ – Обухів загальною протяжністю 20,3 км від Столичного шосе до виїзду на трасу Н-01 Київ – Знам’янка.

У ФАСТОВІ ВІДКРИЛОСЯ СУЧАСНЕ ПРИЙМАЛЬНЕ ВІДДІЛЕННЯ. «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»

1 грудня голова Київської облдержадміністрації Василь Володін разом з Міністром охорони здоров‘я України Віктором Ляшком та народним депутатом Олегом Дундою взяли участь у відкриті приймального відділення Фастівської центральної районної лікарні.

ЦЬОГОРІЧНІ ПРОЄКТИ «ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА» КИЇВЩИНИ ГОТОВІ НА 94%

ЦЬОГОРІЧНІ ПРОЄКТИ «ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА» КИЇВЩИНИ ГОТОВІ НА 94% Будівельна готовність запланованих на 2021 рік проєктів «Великого будівництва» на Київщині вже склала 94%. Найвищий показник у школах – 98%, далі спортивні об’єкти – 95%, а дитсадки сягають майже 90%.