Учні 1 класу  КЗ «Полого-Вергунівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів - ЗДО» долучилися до проєкту Президента України Володимира Зеленського "Зелена країна"

17.09.2021 року учні 1 класу  КЗ «Полого-Вергунівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів - ЗДО» долучилися до проєкту Президента України Володимира Зеленського "Зелена країна".

ЦЬОГОРІЧ НА КИЇВЩИНІ ОНОВЛЮЮТЬ 47 ДОРІГ

Цього року в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» заплановані роботи на 47 дорожніх об’єктах. Загалом заплановано прокласти 77,7 км нового асфальтного покриття. З них 42,45 км влаштували вже.

«ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»: ЗАВДЯКИ СПІЛЬНИМ ЗУСИЛЛЯМ ДЕРЖАВИ, ОБЛАСТІ Й ГРОМАД ЩЕ БІЛЬШЕ ДІТЕЙ КИЇВЩИНИ НАВЧАТИМУТЬСЯ В КОМФОРТНИХ УМОВАХ

В Київській області в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» триває реалізація 18 об‘єктів соціальної інфраструктури загальною вартістю 340 млн. грн. Про це повідомив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

До кінця року на Київщині завершиться «Велике будівництво» ще 2 спортивних об‘єктів

Будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу в м. Миронівка та стадіону Волошинівського НВК «загальноосвітня школа I-III ступенів-дитячий садок» імені Героя України Руслана Лужевського триває за графіком. Готовність об‘єктів, що будуються в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», складає 84,5% та 87% відповідно. Про це повідомив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

З нагоди Дня Незалежності України відбулася висадка кущів калини на території громади

Ташанська громада разом зі старостинськими округами долучилася до ідеї директора Центру культури, дозвілля, туризму та спорту - Любові Рубан, щодо висадки 30 кущів калини на території нашої громади і ці дії показали те, що разом втілювати ідеї в життя набагато краще!