1 жовтня у всьому світі традиційно відзначають

День людей похилого віку

Свято було засновано резолюцією Організації Об’єднаних Націй від 1990 року і покликане звернути увагу суспільства на проблеми літніх людей. Не буде зайвим в День людей похилого віку згадати про своїх батьків, бабусь і дідусів, людей похилого віку, які живуть по сусідству. Вік, звичайно, поняття умовне. Чи відчуває себе людина молодою або старою, це залежить більше від її стану духу, а не від запису в паспорті.

В нашій громаді також є люди, котрі як ніхто потребують уваги, теплого слова та любові! Ташанський центр одиноких та непрацездатних громадян налічує 11 людей, які є жителями нашої громади разом з вихідцями Дівичківської та Студениківської сільських рад. Не забарившись, вирушили вітати з цим святом до Ташанського центру. Чекали нас із посмішками, щирі наче діти - бабусі та дідусі. Кожному, разом з теплим словом, віддали пакуночок із солодким презентом.

Ви не сумуйте, що роки проходять, нехай у вас здоров'я буде міцним завжди.. Щоб частіше пам'ять вас вела, у той час, коли молодість була..

Будьмо добрішими, даруймо всім «стареньким» тепло наших слів, вони цього потребують!

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

с. Ташань, вул. Шевченка, 21-Б