З Днем працівників освіти України !

Дорогі працівники освіти! Прийміть найтепліші та щирі вітання з професійним святом - Днем вчителя! Висловлюємо щиру вдячність усім Вам за самовіддану працю, високий професіоналізм та тепло сердець, які ви даруєте дітям. Бажаємо впевненості та бадьорості, здоров’я та натхнення, поваги та любові, удачі та успіху. Нехай кожен день буде добрим та веселим, цікавим та яскравим, нехай кожен учень радує Вас своїми досягненнями, нехай кожна близька людина дарує Вам гармонію та щастя.

1 жовтня у всьому світі традиційно відзначають День людей похилого віку

1 жовтня у всьому світі традиційно відзначають День людей похилого віку Свято було засновано резолюцією Організації Об’єднаних Націй від 1990 року і покликане звернути увагу суспільства на проблеми літніх людей. Не буде зайвим в День людей похилого віку згадати про своїх батьків, бабусь і дідусів, людей похилого віку, які живуть по сусідству. Вік, звичайно, поняття умовне. Чи відчуває себе людина молодою або старою, це залежить більше від її стану духу, а не від запису в паспорті.

Урочистості до Дня працівників освіти в Ташанській громаді!

Новий 20212022 навчальний рік у територіальній громад Ташанської сільської ради освітянська родина розпочала з масою нових змін. Завдяки мудрим керівникам – голові громади Василю Вовчанівському та начальнику відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Ташанської сільської ради Тамілі Дубині сьогодні відзначено всі 4 колективи закладів освіти спільною подякою голови і начальника відділу освіти з грошовою винагородою та букетом солодощів. Також Почесною грамотою та подяками Бориспільської РДА відзначено Валентину Воронюк, Наталію Черниш, Ірину Линник. Всі мали змогу насолодитись святковою концертною програмою, подарованою колегами Будинків культури Ташанської громади.

БІЛЬШІСТЬ ОСВІТЯН КИЇВЩИНИ ВАКЦИНОВАНІ НА 80%

БІЛЬШІСТЬ ОСВІТЯН КИЇВЩИНИ ВАКЦИНОВАНІ НА 80% Завдяки активній вакцинальній кампанії серед педагогів, все більше закладів освіти в регіоні можуть забезпечувати повноцінну роботу в умовах «жовтої» зони епідемічної небезпеки.