МІСЬКІ ГОЛОВИ КИЇВЩИНИ ПІДТРИМАЛИ ІНІЦІАТИВУ ПРЕЗИДЕНТА НЕ ДОПУСТИТИ ПІДВИЩЕННЯ ТАРИФІВ НА ОПАЛЕННЯ ТА ГАРЯЧУ ВОДУ

Міські голови Київщини підтримали ініціативу Президента України та виступили за підписання меморандуму щодо врегулювання проблемних питань у постачанні тепла та гарячої води в будинки українців.

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ, НКРЕКП, «НАФТОГАЗ» ТА МЕРИ МІСТ ПІДПИСАЛИ МЕМОРАНДУМ ЩОДО ВРЕГУЛЮВАННЯ ПРОБЛЕМНИХ ПИТАНЬ У ПОСТАЧАННІ ТЕПЛА ТА ГАРЯЧОЇ ВОДИ УКРАЇНЦЯМ

З ініціативи Президента України Володимира Зеленського у вівторок підписано Меморандум про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері централізованого постачання теплової енергії та постачання гарячої води громадянам України, що забезпечить стале проходження цього опалювального сезону та підготовку до наступного.

МЕШКАНЦІ КИЇВЩИНИ, В ЯКИХ ВСТАНОВЛЕНО ЕЛЕКТРООПАЛЕННЯ, ОТРИМУВАТИМУТЬ КОМПЕНСАЦІЇ

Кабінет Міністрів України під час чергового засідання 27 січня підтримав рішення про компенсації громадянам, у яких встановлено електроопалення. Як зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, загальна сума компенсацій становитиме 1,4 мільярда гривень.

Привітання голови Ташанської громади з Днем Соборності України 2021 року

Шановна громадо! В історії українського народу є факти, які мають надзвичайне значення, вони не втратили своєї актуальності і по сьогоднішній день. Однією з таких подій є проголошення Акту Злуки України 22 січня 1919 року. Цей день у історії нашого народу став символом величного прояву єднання східних та західних українських земель, днем народження незалежної соборної держави.