Виконавчий комітет Ташанської сільської ради висловлює колективу Бориспільської районної військової адміністрації  глибоку подяку за систематичну благодійну допомогу.

Виконавчий комітет Ташанської сільської ради висловлює колективу Бориспільської районної військової адміністрації  глибоку подяку за систематичну благодійну допомогу. Наразі отримано памперси для маломобільних осіб похилого віку та підгузки для дітей.

Держава без бар’єрів

Поставивши за мету розбудову безбар’єрного суспільства, держава має починати перебудову з внутрішніх процедур та підходів. Ключова роль у формуванні нової суспільної норми належить публічним службовцям. Фахівці публічної служби не лише готують та реалізують державні й муніципальні рішення. Від їхніх знань у царині безбар’єрності залежить, щоби всі без винятку громадяни відчували повагу, людяність, бажання допомогти. І, навпаки, відсутність дискримінаційного та упередженого ставлення, коли будь-хто звертається до держави, щоб вирішити власні питання. Не менш важливим є формування безбар’єрного середовища й інклюзії в колективах та на робочих місцях у публічній службі. Про різні аспекти безбар’єрності в роботі публічних службовців розповість цей освітній серіал. Отримайте сертифікат, що засвідчує успішне проходження курсу обсягом 0.1 кредиту ЄКТС.

Безбар’єрна грамотність

В українському суспільстві існує комплекс обмежень для різних груп у можливості безбар’єрного доступу до інфраструктури, транспорту, зайнятості, освіти, отримання публічної інформації, послуг з боку держави та бізнесу тощо. У відповідь останніми роками дедалі більше поширюється запит на впровадження інклюзії та безбар’єрності в різних життєвих сферах. Рівний доступ, рівні можливості, забезпечення залучення та універсальності стають важливими темами, які дискутуються та починають впливати на порядок денний. Серіал ознайомить глядачів з основними принципами безбар’єрності на прикладі повсякденних життєвих ситуацій. Отримайте сертифікат, що засвідчує успішне проходження курсу обсягом 0.2 кредиту ЄКТС.