Соціальні допомоги через вебпортал Дія.

Соціальні допомоги через вебпортал Дія.

Шановні жителі Ташанської громади! Просимо вас звернути увагу  щодо можливості звернення засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг (Портал Дія) за призначенням таких видів допомоги: допомоги на дітей одиноким матерям; допомоги при усиновленні дитини; допомоги на дітей, хворих на тяжкі перинатальні ураження нервової системи, тяжкі вроджені вади розвитку, рідкісні орфанні захворювання, онкологічні, онкогематологічні захворювання, дитячий церебральний параліч, тяжкі психічні розлади, цукровий діабет I типу (інсулінозалежний), гострі або хронічні захворювання нирок IV ступеня, на дитину, яка отримала тяжку травму, потребує трансплантації органа, потребує паліативної допомоги, яким не встановлено інвалідність; державної соціальної допомоги особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю.

Висловлюємо вдячність  за підтримку й допомогу для внутрішньо переміщених осіб  та вразливих верств  населення у цей скрутний час.

Висловлюємо вдячність  за підтримку й допомогу для внутрішньо переміщених осіб та вразливих верств населення у цей скрутний час.

На днях  наша громада  отримала гуманітарну  допомогу від Бориспільської районної  державної  військової адміністрації. З  наявної гуманітарної  допомоги  виділено   сім’ям з числа внутрішньо переміщених осіб, та інших вразливих верств населення Ташанської громади.

Оголошення

Оголошення

До відома жителів Ташанської територіальної громади - є бабуся, яка проживає у Борисп.р-н.с.В-Стариця., 87 років, проживає у будинку, потребує постійного стороннього догляду, можливо є  хтось адекватний- кому необхідно тимчасове житло, то прошу повідомити, також там є земля для огороду, продукти для бабусі будуть завезені родичами, також гарантується щоденнна оплата за послуги за домовленістю.

Київська обласна адміністрація

Київська обласна адміністрація

У Київській ОВА відбулося засідання Координаційної ради учасників бойових дій, волонтерів і членів сімей загиблих.