На виконання Угоди про спільну діяльність та відповідно до затвердженого графіка відвідувань на 2021 рік,  21 жовтня  відбувся виїзд директора та заступника директора-начальника відділу надання соціальних послуг Переяслав-Хмельницької філії до Ташанської сільської ради.

Під час виїзного заходу на території  Полого-Вергунівського старостинського округу Ташанської сільської ради, директор Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Любов Красова провела робочу зустріч із сільським головою Василем Вовчанівським. В ході робочої зустрічі було презентовано послуги служби зайнятості, обговорено проблемні питання щодо працевлаштування жителів ОТГ та подальшу співпрацю із службою зайнятості.

Також в зв’язку з тим, що в даний час проходить реорганізація та перепрофілювання закладів освіти та їх модернізаціяі можливе вивільнення працівників, директором філії була проведена зустріч з начальником Відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Ташанської сільської ради Тамілою Дубиною та проведений семінар для працівників освіти. Після проведеного заходу керівники обговорили питання щодо співпраці із службою зайнятості та підписали угоду про спільну діяльність.

Під час роботи сервісного майданчику служби зайнятості, заступник директора-начальника відділу надання соціальних послуг Переяслав-Хмельницької філії Любов Томченко надавала жителям громади інформаційно-консультаційні послуги, щодо умов порядку реєстрації, перереєстрації безробітних та обліку осіб, які шукають роботу, призначення допомоги по безробіттю та необхідного переліку документів,  інформувала про електронні сервіси служби зайнятості та про наявні актуальні вакансії.

Також до таких заходів долучається головний юрист Броварського місцевого центру надання безоплатної вторинної правової допомоги Юлія Потапенко, яка надавала юридичні консультації населенню та проводила інформаційно-роз’яснювальну роботу.

Сільські мешканці були задоволені можливістю отримання послуг безпосередньо на території громади.