Людяність та фаховість — ось, що об`єднує працівників БЛАГОДІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ «РОКАДА»!

РОКАДА  ПІДТРИМКА, ЯКУ ВІДЧУВАЄШ СЕРЦЕМ

Фото без опису

       До лютого 2022-го року команда Фонду складалася з двадцяти осіб, які допомагали облаштувати своє життя в Україні біженцям із більш ніж сорока країн: Афганістану, Судану, Сирії тощо.

       24 лютого 2022 року все змінилось: для українців, для біженців, для Рокади. З початку повномасштабного вторгнення, спираючись на 20-річний досвід та підтримку міжнародних організацій, розгорнули мережу регіональних представництв у 11 регіонах країни. Сьогодні понад 400 фахівців щоденно надають допомогу постраждалому населенню та внутрішньо переміщеним особам.

       31 серпня 2023 року вкотре Ташанська громада Київщини отримала благодійну допомогу для внутрішньо переміщених осіб, що проживають в місці компактного проживання, яке розміщене в приміщенні Ташанського центру соціального обслуговування пенсіонерів та інвалідів села Ташань. В центрі проживають особи похилого віку та особи з інвалідністю, що потребують щоденного догляду. Місце компактного проживання забезпечили ліжками медичними лікарняними в кількості 3 одиниць.

      Напередодні  09.08.2023 року Центр соціального обслуговування відвідали представники Фонду, а саме: медик, юрист, соціальний працівник. В ході спілкування вивчали потребу внутрішньо переміщених осіб.

 

Сьогодні ми вчимося жити без довгострокових планувань, очікувань, а, безпосередньо «тут і зараз». Чи є можливість ловити у ці моменти позитивні емоції? Відповідь, однозначно – ТАК!

Саме такі емоції представники БФ «РОКАДА» відчули, здійснивши неодноразово гуманітарну допомогу від UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні  внутрішньо переміщеним особам.

Величезна подяка голові правління, Гуржій Наталії Юріївні, за відданість своїй роботі та любов до людей!

Проект реалізується за підтримки Агенства ООН у справах біженців в Україні

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису