Фото без опису

Виконавчий комітет Ташанської сільської ради, в особі голови ради, Вовчанівського Василя Петровича та Ташанський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та інвалідів, в особі директора терцентру, Дудка Олександра Миколайовича висловлюють щиру вдячність громадському формуванню з охорони громадського порядку і державного кордону «ОДЕСЬКА МОРСЬКА САМООБОРОНА» за надану гуманітарну допомогу Ташанському територіальному центру соціального обслуговування пенсіонерів та інвалідів у вигляді 50-ти продуктових наборів.  Від усього серця дякуємо за увагу, турботу і підтримку в цей нелегкий час для нашої країни. Ви не забуваєте про самих незахищених її громадян. Дуже багато в нашому житті значить, якщо хтось виявляє в ній участь. Особливо це стосується одиноких похилих віком людей та інвалідів та вимушено переміщених осіб, які проживають в таких центрах.

Завдяки Вашій підтримці нам надається моральна, гуманітарна й психологічна допомога. Безмежно вдячні і висловлюємо сердечну подяку всьому колективу громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «ОДЕСЬКА МОРСЬКА САМООБОРОНА» за активну участь у благодійній діяльності, надання конкретної допомоги й небайдужість до долі потребуючих людей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису