Фото без опису

     Через повномасштабну війну в Україні багато людей були вимушені залишити свої домівки та змінити місце проживання. Внутрішньо переміщені особи (далі – ВПО) з’явилися в багатьох громадах нашої держави. Очікувано, що велика частина з них залишиться там назавжди. Питання інтеграції ВПО в громади, де вони проживають, набуло важливого значення та матиме вплив на розвиток територій у середньо та довгостроковій перспективі.

     Вже вкотре Ташанська громада прихистила внутрішньо переміщену особу з інвалідністю II групи в Ташанському центрі обслуговування пенсіонерів та інвалідів це - Павлов Володимир Іванович який проживав в гуртожитку  м. Буча Київська обл.,вул. Інститутська , 14 (приміщення Українського гуманітарного інституту), і  приписаний Херсонська обл., Верхньорогачицький р-н, Первомаївка, пров. Першотравневий, 24. Володимир Іванович у розпачі звернувся на Урядову «гарячу лінію» про необхідність до 01.04.2023 р звільнення приміщень інституту для навчання студентів, оскільки  повернутися додому не може, територію ще не деокуповано. На дане звернення відреагував Директор Ташанського центру обслуговування пенсіонерів та інвалідів Дудко Олександр Миколайович який особисто забрав Павлова Володимира Івановича з м.Буча та привіз до центру, в якому з рішенням виконавчого комітету від 16 грудня 2022 року №84 зареєстровано місце компактного проживання для внутрішньо переміщених осіб.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 

У напружених ситуаціях кожен діє відповідно до рівня своїх можливостей, а не до рівня очікувань. І високі результати можливі лише при злагодженій роботі команди. Команди, де кожен є професіоналом своєї справи.

 У єдності сила! Працюємо на Перемогу!