Фото без описуФото без опису

Санаторий «Слава» Миргород — Официальные Цены 2023 на Путевки

     На виконання доручення Київської обласної державної адміністрації (Київської обласної військової адміністрації) до листа Міністерства соціальної політики України від 22.03.2023 № 3474/0/2-23/61, департамент соціального захисту населення Київської обласної державної адміністрації (Київської обласної військової адміністрації) інформує про наступне.

     Урядом 21.03.2023 прийнято постанову Кабінету Міністрів України № 248 „Деякі питання реалізації експериментального проекту з надання в закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики України, окремих соціальних послуг особам, які перебувають у складних життєвих обставинах” (далі – Постанова КМУ) (https://www.kmu.gov.ua/npas/deiakipytannia-realizatsii-eksperymentalnoho-proea248).

      Постановою КМУ 248 затверджено, зокрема, Порядок реалізації експериментального проекту з надання в закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики України, окремих соціальних послуг особам, які перебувають у складних життєвих обставинах (далі – експериментальний проект).

    Під час реалізації експериментального проекту особам похилого віку та особам з інвалідністю з числа внутрішньо переміщених осіб на базі Спеціалізованого Трускавецького санаторію „Батьківщина” та Міські, сільські, селищні територіальні громади Київської області 2 Спеціалізованого Миргородського санаторію „Слава” (далі – учасники експериментального проекту) будуть безкоштовно надаватись соціальні послуги стаціонарного догляду, надання притулку, підтриманого проживання та соціальної адаптації.

      Оплата за надані соціальні послуги здійснюватиметься Національною соціальною сервісною службою України за рахунок бюджетних коштів.

    Надання учасниками експериментального проекту соціальних послуг особам похилого віку та особам з інвалідністю з числа внутрішньо переміщених осіб має розпочатися з 1 квітня поточного року.