Фото без опису

     У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, саме активна громадянська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Адже єднання - це запорука успіху. Пункти Незламності – місця, де кожен українець може отримати підтримку, зарядити свої гаджети та зігрітись.

    Виконавчий комітет Ташанської сільської ради висловлює найщирішу вдячність першому заступнику голови Бориспільської держадміністрації  Савчук Галині Василівні за розуміння та неодноразову допомогу.

На території Ташанської громади діють вісім пунктів незламності, які отримали 21 березня  2023 року гуманітарну допомогу для обладнання та функціонування куточків «Матері та дитини» у вигляді: розвиваючі ігри для дітей, дитячі іграшки, кольорові олівці, листи для малювання, канцтовари, крейда,  каністри для питної води.

    Висловлюємо слова щирої вдячності за надану гуманітарну допомогу, яка передана на пункти незламності громад на куточки «Матері та дитини».

     Безмежно вдячні Вам за вашу людяність, доброту, щедрість, безкорисливість.

     Нехай швидше буде мирне небо над головою, щоби у мирі та злагоді надалі працювати задля мешканців та розвитку нашої країни, рідного краю.

     Вам - мирного неба над головою, міцного здоров’я та наснаги і надалі активно працювати для людей, мати бажання і сили діяти на користь нашої держави, нашої громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису