Вебінар щодо основних чинників реалізації лідерського потенціалу молоді

 

24.03.2021 року в Центрі розвитку підприємництва Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості був проведений  черговий інформаційних вебінар на тему: «Основні чинники реалізації лідерського потенціалу молоді в об’єднаних територіальних громадах» за участі викладачів  Державного вищого навчального закладу «Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди».

 Кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів, обліку і оподаткування ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди» Світлана Слюсар розповіла учасникам заходу про нормативно-правові чинники, соціально-економічні та інституційно-організаційні умови формування  та реалізації лідерського потенціалу молоді. Зауважила, що лідер майбутнього – це той, хто вільно приймає рішення та бере на себе відповідальність, проявляє якості лідера, включаючи природний талант до мотивації та переконання свого оточення, має здібності до запобігання конфліктів.

 

 

Центр розвитку підприємництва працює на постійній основі та запрошує роботодавців та шукачів роботи скористатися послугами та взяти участь у заходах!