Фото без опису

Шановні працівники органів місцевого самоврядування, колеги !

Сьогодні, 7 грудня, свято -  Дня місцевого самоврядування!

 Як ніколи, хочеться привітати кожного жителя наших сіл, кожного депутата, кожного працюючого в цій ланці з цим святом! Наша громада налічує 14 населених пунктів, в яких ми, влада, плануємо зробити життя кожного кращим та будемо розбудовувати села задля того, щоб наші діти залишалися в тих місцях де народилися, щоб вони мали змогу та вибір не їхати до Києва чи іншого міста, а залишитися тут, та працювати на благо громади та своєї сім’ї.

Сьогодні Україна та її колиска – українське село – стали, як ніколи, фундаментом і головною надією на стабільне майбутнє нашої держави. Саме тому органи місцевого самоврядування повинні зробити все для розвитку сіл Ташанської громади  і підвищення добробуту наших земляків. Кожний із нас, кому територіальна громада довірила представляти її інтереси в органах самоврядної гілки влади, несе відповідальність за втілення в життя основних принципів місцевого самоврядування.

Нехай гідним внеском у розбудову нашого краю і держави буде самовіддана праця, патріотизм та компетентність, принциповість та активна громадянська позиція!

Це свято владної структури, яка найбільш наближена до наших громадян, яка формується цією громадою із своїх же людей.


Вітаючи колег-депутатів усіх рівнів, зичу всім творчого неспокою, успіхів у всіх добрих починаннях! Бажаю Вам щастя, міцного здоров’я і благополуччя! Зі святом!

   

    З повагою, сільський голова                                                   Василь ВОВЧАНІВСЬКИЙ