Фахівці Київської обласної служби зайнятості разом з соціальними партнерами підготували для вас безліч цікавих тренінгів, зустрічей з роботодавцями

Фахівці Київської обласної служби зайнятості разом з соціальними партнерами підготували для вас безліч цікавих тренінгів, зустрічей з роботодавцями та майстер-класів, які допоможуть розібратися з ситуацією на ринку праці Київщини та навчать, як успішно працевлаштуватися.  Ви зможете більше дізнатися про послуги служби зайнятості, права та обов’язки зареєстрованих безробітних, навчитися техніці пошуку роботи, опануєте навички цифрової грамотності та користування електронними ресурсами, отримаєте інформацію про джерела пошуку роботи, можливості професійного навчання та започаткування власної справи.

1200 безробітних Київщини проходили професійне навчання у 2022 році

1200 безробітних Київщини проходили професійне навчання у 2022 році Більшість українських спеціалістів, які не знайшли роботу у своїй професії, вже здобувають нову професію, або планують це зробити найближчим часом.

Служба зайнятості продовжує адаптуватися до нових викликів шляхом підвищення ефективності активних програм та доступності надаваних послуг.

Служба зайнятості продовжує адаптуватися до нових викликів шляхом підвищення ефективності активних програм та доступності надаваних послуг.

Графік вебінарів

Фахівці Київської обласної служби зайнятості разом з соціальними партнерами підготували для вас цікаві тренінги, зустрічі з роботодавцями та майстер-класи, які допоможуть розібратися з ситуацією на ринку праці Київщини та навчать, як успішно працевлаштуватися.