Мультисекторальне дослідження потреб населення від ACTED

Вступ

Київська обласна державна адміністрація та Київська обласна військова адміністрація повідомляють про проведення мультисекторального дослідження потреб населення Київської області. Дослідження здійснюється міжнародною неурядовою некомерційною організацією ACTED у кооперації з українським Офісом ООН з координації гуманітарних питань та гуманітарними кластерами в Україні.

Основна інформація

Метою дослідження є вивчення актуальних потреб населення Київської області, включаючи питання щодо продовольства, водопостачання, захисту, прихистку, охорони здоров’я, освіти, підготовки до зими та економічного стану домогосподарств. Опитування проводитиметься протягом травня-червня 2024 року, включаючи випадково обрані домогосподарства у населених пунктах області.

Організація процесу

Опитування проводитиметься польовими командами, які відвідають територіальні громади області. Польові команди будуть збирати дані шляхом інтерв’ю з мешканцями, щоб отримати детальну картину поточних потреб та проблем населення.

Додаткова інформація

Інформація про дослідження та діяльність організації ACTED доступна на офіційному сайті Київської обласної державної адміністрації: www.koda.gov.ua

Фото без опису