International Medical Corps Worldwide в Україні — це глобальний гуманітарний альянс, який об’єднує ресурси та можливості трьох незалежних дочірніх організацій: International Medical Corps, International Medical Corps UK та International Medical Corps Croatia. Разом місія полягає в тому, щоб рятувати життя та полегшувати страждання, надаючи медичні послуги та відповідне навчання. Маючи штаб-квартири в Сполучених Штатах, Великобританії та Хорватії відповідно, співпрацюють, щоб максимізувати ресурси для надання належної допомоги та розвитку.

Засновник і Голова

Доктор Роберт Саймон заснував Міжнародний медичний корпус у 1984 році у відповідь на потребу в медичних послугах і навчанні в охопленому війною Афганістані. Відомий фахівець із невідкладної медицини, доктор Саймон є автором численних підручників з ортопедичних невідкладних ситуацій та хірургічних процедур, які використовуються як стандарти в невідкладній медичній допомозі в усіх Сполучених Штатах. Доктор Саймон є професором кафедри невідкладної медицини в Університеті Раш, лікарні округу Строгер-Кук у Чикаго, штат Іллінойс. Він також є колишнім керівником бюро охорони здоров’я округу Кук.

 

Президент і генеральний директор

Ненсі Аоссі очолює Міжнародний медичний корпус з 1986 року та спостерігає за його розширенням, яке включає доставку понад 4,2 мільярда доларів гуманітарної допомоги, медичних послуг і навчання для десятків мільйонів людей у ​​80 країнах. Пані Аоссі допомогла запустити перші програми Міжнародного медичного корпусу в Анголі, Сомалі та Руанді. Вона також обіймала посаду голови правління InterAction, найбільшої американської коаліції міжнародної допомоги та організацій розвитку, і є членом Ради з міжнародних відносин.

 

Як перші служби реагування, International Medical Corps не чекає: де б і коли не сталося лихо, їх команди прибувають туди першими, щоб допомогти тим, хто найбільше її потребує. Незалежно від того, чи вони реагують на стихійне лихо, спалах хвороби, кризу біженців, громадянські заворушення чи будь-яку іншу надзвичайну ситуацію, їх групи реагування на стихійні лиха готові негайно надати допомогу тим, хто її потребує. Після завершення кризи корпус продовжує надавати довгострокове навчання та підтримку місцевим громадам, які відновлюються після низки надзвичайних ситуацій, зокрема посухи, голоду, війни та стихійних лих.

Міжнародний медичний корпус, який перш за все реагує, надає невідкладну допомогу тим, хто постраждав від конфлікту, лиха та хвороби, незалежно від того, де вони знаходяться, незалежно від умов, працюючи з ними, щоб відновити, відновити та отримати навички та інструменти, необхідні для самолікування, опори. Після того, як надзвичайна ситуація минула і їх зусилля з надання допомоги при стихійних лихах закінчилися, вони переходять від екстреної медичної допомоги до довгострокової медичної підтримки та навчання.Корпус надає ресурси та навчає, щоб допомогти місцевому персоналу надавати різноманітні послуги, включно з охороною здоров’я, їжею, водою та санітарією, для своїх громад.

Цього лютого виповнилося два роки з моменту повномасштабного вторгнення росії в Україну. Відтоді приблизно третина населення була змушена залишити свої домівки, заклади охорони здоров’я та інфраструктура зазнають постійних нападів, а мільйони людей потребують допомоги, щоб задовольнити свої основні потреби для виживання. Завдяки щедрим донорам ми підтримали понад 9 мільйонів людей медичною допомогою та приладдям, що рятує життя, послугами психічного здоров’я, чистою водою, послугами з харчування, непродовольчими товарами, такими як ковдри та генератори, захистом від насильства за статтю, грошовою допомогою, тренінг для працівників на передовій з реагування на травми та масові жертви тощо.

У партнерстві з Гарвардською гуманітарною ініціативою Міжнародний медичний корпус розробив комплексну навчальну програму з надання допомоги при травмах та підготовки до них, призначену для медичних працівників та служб швидкого реагування в Україні та в усьому регіоні. На сьогоднішній день ми провели особисте навчання понад 6000 українських служб швидкого реагування в різних регіонах України, а також охопили сотні тисяч українців за допомогою навчальних онлайн-відео . Ця ініціатива є лише ще одним прикладом того, як ми щороку навчаємо тисячі людей у ​​всьому світі — з місцевих громад, неурядових груп (включаючи медичних працівників), а також з національних, регіональних і місцевих органів влади — щоб допомогти їм підготуватися до надзвичайних ситуацій і зробити шлях від полегшення до самозабезпечення.

Дізнайтеся більше про Міжнародний медичний корпус https://internationalmedicalcorps.org/who-we-are/

Слідкуйте за International Medical Corps у Facebook , Twitter , Instagram , LinkedIn , YouTube і TikTok.

11.04.2024 року отримали допомогу шість осіб від представництва Міжнародного Медичного Корпусу, що перебувають на стаціонарному утриманні і потребують стороннього догляду в Ташанському центрі соціального обслуговування Ташанської сільської ради, Студениківської сільської ради. Серед осіб, що отримали допомогу є пенсіонери та особи з інвалідністю, внутрішньо переміщені особи з Донецької області, які вимушено покинули свої домівки в зв'язку з військовою агресією російської федерації. Отримали візки інвалідні QT-2 в кількості 3-х одиниць, AS-02 бандаж для підтримки руки, роллатор PR-881, ходунки складані з двома фіксаторами дорослі в кількості 2 одиниці.

Ваш сьогоднішній щедрий подарунок допоможе отримати життєво необхідну медичну допомогу особам, і громаді, які втратили все через конфлікт, катастрофу і хворобу. Дякуємо за комунікацію, вирішення важливих питань та проблем, що стосуються громади! Дякуємо за всебічну допомогу для забезпечення повноцінного функціонування держави в умовах воєнного стану!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису