Фото без опису

Встановити діагноз та призначити лікування можуть такі лікарі як: невролог, невролог дитячий, психіатр та психіатр дитячий.

Лікар-спеціаліст проведе необхідні обстеження для встановлення діагнозу “Епілепсія”. Це безоплатно. Після – складе план лікування, в якому зазначається діагноз, призначені препарати та їх дозування. 

Після того як невролог чи психіатр створили план лікування, вони ж випишуть електронний рецепт на “Доступні ліки”. Також при створеному плані лікуванні такий рецепт зможе виписати сімейний лікар.

Препарати для лікування епілепсії входять у програму “Доступні ліки”. Пацієнти можуть отримати їх в аптеках, які беруть участь у програмі, безоплатно або з частковою доплатою. Наразі у програму входить 65 торговельних назв препаратів при епілепсії.

20 вихованців Комунального закладу «Макарівський центр соціальної підтримки дітей та сімей «Промінь надії», які були тимчасово евакуйовані до Італійської Республіки,  повернулися в Україну

Вихованці центру «Промінь надії»  перебували в м. Флоренція майже два роки.  
 
Діти були забезпечені всім необхідним: охоплені освітніми послугами, отримували медичну, психологічну, соціально-правову допомогу,  відвідували екскурсії, пізнавальні заходи, відпочивали та оздоровлювалися на морі.

Наразі після повернення, 20 вихованців із Центру «Промінь надії» перебувають в задовільному стані, із них 18  влаштовані до сімейних форм виховання, 2  дитини розпочали навчання в професійно-технічних навчальних закладах.