Шановні жителі сіл Улянівка та Тарасівка!

Повідомляємо вам про початок громадського обговорення кандидатури старости Улянівського старостинського округу №8 Калініченка Сергія Петровича.

Калініченко Сергій Петрович народився 05 жовтня 1992 року, постійно проживає селі Улянівка, Бориспільський район, Київська область. Має вищу освіту за спеціальністю «правознавство» (Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого), школу закінчив з відзнакою (золота медаль), що характеризує його як здібного та наполегливого. Особисті якості: комунікабельність, пунктуальність, креативний підхід до рішення  поставлених завдань.

Протягом п’яти днів кандидат буде проводити зустрічі з громадськістю з метою надання можливості жителям Улянівського старостинського округу познайомитися з ним, поставити йому запитання тощо.

Опитування жителів розпочнеться 14 лютого 2024 року. Про формат опитування, дати, час та місце вас буде проінформовано додатково членами комісії, до якої входять:

1. Білоус Людмила Вікторівна - секретар Ташанської сільської ради та виконавчого комітету, голова комісії;

2. Степанчук Катерина Сергіївна – начальник управління з надання адміністративних послуг та державної реєстрації виконавчого комітету Ташанської сільської ради, секретар комісії;

3. Сіверський Сергій Станіславович – головний спеціаліст управління з надання адміністративних послуг та державної реєстрації виконавчого комітету Ташанської сільської ради, член комісії;

4. Куртяк Ігор Іванович – депутат Ташанської сільської ради, член комісії;

5. Шило Наталія Юріївна – жителька села Тарасівка, член комісії;

6. Каплюк Аліна Миколаївна – депутат Ташанської сільської ради, член комісії;

7. Мардело Лариса Григорівна – жителька села Улянівка, член комісії.

 

Кандидатура старости вважається погодженою з жителями відповідного старостинського округу, якщо в результаті громадського обговорення отримала таку підтримку:

- з кількістю жителів до 1500 - більше 20 відсотків голосів жителів від загальної кількості жителів відповідного старостинського округу, які є громадянами України і мають право голосу на виборах.

Станом на сьогодні (згідно з відомостями реєстру територіальної громади) в Улянівському старостинському окруз зареєстровано 553 особи, які мають право голосу на виборах. Отже, кандидату на посаду старости необхідно набрати мінімум 111 голосів (553*20%=110,6).

Для участі в опитуванні жителям Улянівського округу необхідно буде пред’явити паспорт з відомостями про реєстрацію в Улянівці або Тарасівці та поставити підпис в опитувальному листі.

Просимо вас бути активними, адже саме ця людина буде представляти ваші інтереси в Ташанській громаді!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису