Фото без опису

07.12.2023 року відбувся регіональний Форум «ЛЮДСЬКИЙ ВИМІР – ІНКЛЮЗИВНІ ДАНІ ДЛЯ СТАБІЛЬНОСТІ ТА РОЗВИТКУ» за підтримки Уряду Канади в Малій залі МЦКМ «Жовтневий Палац» (Алея Героїв Небесної Сотні, 1, Київ 01001, Україна).  На порядку денному:  1. Вступне слово від МОМ та представників КОВА. 2.Панельна дискусія «Згадуємо свій шлях» (виступ ОТГ: Гребінка, Іванків, Гора). 3.

Які дані потребують громади для прийняття інклюзивних рішень і як зробити ці дані кращими? Поточна ситуація та погляд у майбутнє (виступ ОТГ: Бородянка, Бишів, Ташань, Дмитрівка). 4. 

Презентації планів реагування громади (виступ ОТГ: Білогородка, Васильків, Томашівка, Баришівка, Фастів). 5. Важливість координації та об'єднання зусиль (виступ ОТГ: Бровари, Димер, Переяслав, Макарів). 6. Поточні проекти МОМ в Україні та заключне слово від МОМ та представників КОВА.

 Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису