28 березня 2023 року відбулася зустріч в Ташанському ЦНАПі з представниками «Переяславського управління Бориспільської філії Київської області центру зайнятості», начальником управління Красовою Любов Андріївною та заступником начальника управління - начальник відділу кар ҆єрного консультування Любов Томченко.

У рамках зустрічі були обговорені питання щодо проведення інформаційно-роз ҆яснювальної роботи серед населення і роботодавців, можливості створення нових робочих місць, організації громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру, професійного навчання за сприянням служби зайнятості.

В ході зустрічі учасників поінформовано про сучасні технології пошуку роботи, джерела інформації про вакансії, ознайомлення з їх перевагами та недоліками, попередження від шахрайства при працевлаштуванні.

З метою підвищення рівня обізнаності зайнятого і незайнятого населення Ташанської сільської ради про соціальні послуги, які надає служба зайнятості, Любов Андріївна надає індивідуальні консультації.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису