Фото без опису  

Добрі справи не залишаються не поміченими, адже допомога в цей нелегкий для всіх нас час- це не просто матеріальні цінності, а впевненість в тому, що разом ми подолаємо будь які  негаразди. Доброта, чуйність, безкорисливість, взаєморозуміння та взаємопідтримка допомагають боротися з будь-якими викликами!

Виконавчий комітет Ташанської сільської ради висловлює найщирішу вдячність першому заступнику голови Бориспільської держадміністрації  Савчук Галині Василівні за розуміння та неодноразову допомогу.

На території Ташанської громади діють вісім пунктів незламності, які вчергово отримали 16 лютого 2023 року гуманітарну допомогу вигляді: продуктів харчування - печиво, продуктові набори -закуска з гострим сирним соусом та дитяче харчування; медичні засоби - антисептики, гігієнічні набори для чоловіків. Також для обігріву приміщення- конвектор. Ця допомога розподілена по пунктам незламності Ташанської громади та спрямується  усім, хто її потребує.

Висловлюємо Вам велику вдячність за надану допомогу у забезпеченні роботи пунктів незламності на рівні територіальних громад. Дякуємо за розуміння і підтримку. Зичимо міцного здоров’я, благополуччя, мирного неба.

 

Ми всі віримо в нашу свободу та незалежність.

  Україна вистоїть і переможе!

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису