Фото без опису

          Сьогодні, коли в країні йде повномасштабна війна, об'єднання зусиль, здійснення добрих, корисних справ є вкрай важливим та цінним для нашого суспільства!

    Доброта, чуйність, безкорисливість, взаєморозуміння та взаємопідтримка допомагають боротися з будь-якими викликами!

         Укотре дякуємо благодійникам, що в часи війни знаходять можливості, сили і час допомогти.

     Виконавчим комітетом Ташанської сільської  ради Бориспільського району Київської області 08 лютого 2023 року  отримано гуманітарну допомогу від благодійного фонду «Право на захист».

     Уже не вперше БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ПРАВО НА ЗАХИСТ» в особі керівника регіонального офісу Києва та Київської області Юлії Руденко,  організувала доставку гуманітарного вантажу для внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території громади. Цільову допомогу  отримали 25 сімей, які перемістилися з територіальних   громад, що розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій   та ті, що  перебувають в тимчасовій окупації.

   Розподіл допомог здійснювався згідно вивчених потреб внутрішньо переміщених осіб, що підтверджуються актами обстеження матеріально побутових умов сімей. Сімей, які не мають газового опалення та як альтернативу – дану модель булерьяна можуть використовувати для загального опалення та навіть для заміни газової або електричної плити.

   Ваша допомога – це неоціненний внесок у розвиток благоустрою і, безсумнівно, відчутна підтримка для  нашої громади.

Фото без описуФото без опису

    Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

  Представник благодійного фонду запевнив, що і надалі готовий  працювати над реалізацією спільних проєктів та підтримувати внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані на території Ташанської територіальної громади.

    Також ми в свою чергу щиро дякуємо всім жителям громади за щоденну наполегливу працю задля мирного майбутнього.

    Миру, перемоги та Божого захисту всім нам та Україні!

    Все буде Україна!

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису