Фото без опису

 26.10.2022 року в приміщенні ЦНАПу  Ташанської громади відбулася зустріч до Дня захисника України. В ньому прийняли участь:  депутат Київської обласної ради від партії «Європейської Солідарності» Олег Анатолійович Косташ, Людмила Білоус – т.в.о. сільського голови,  начальники відділів та спеціалісти ЦНАП Ташанської ОТГ, старости Горбанівського, Денисівського, Полого - Вергунівського, Помоклівського, Улянівського, Виповзького, Малокаратульського старостинських округів Ташанської ОТГ.  Депутат Київської обласної ради Олег Косташ завітав до Ташанської ОТГ з допомогою – привіз гуманітарну допомогу, а саме, продуктові набори у кількості 60 пакунків, які отримали учасники АТО, члени сімей загиблих в АТО, учасники війни в Афганістані та прирівняні категорії.
          Хочеться ще раз щиро подякувати за Вашу підтримку та за Ваші щирі і чуйне серце. За те що Ви не стоїте осторонь проблем простих людей. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею.   

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису