Фото без опису     Виконавчий комітет Ташанської сільської ради висловлює подяку народному депутату України від партії "Слуга народу" Ткаченко Максиму Миколайовичу та народному депутату України від партії "Слуга народу" Горбенко Руслану Олександровичу, за надання гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів та засобів гігієни 12-ти сімям внутрішньо переміщених осіб Ташанської ОТГ, які прибули з Луганської області, що була приурочена до Дня народження міста Луганськ. 
      Низький Вам уклін за ваше ставлення та розуміння ситуації. Ми невимовно вдячні Вам за підтримку, турботу та допомогу.   Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Упевнені, що Ваш приклад людяності є показовим для всіх. Вирішуючи проблеми в цей нелегкий для всіх час, Ви даруєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. 
     Ваша допомога – важливий крок для подолання соціальних проблем і розбудови демократичної, гуманістичної і соціально-орієнтованої держави. 
     Бажаємо Вам здоров’я, благополуччя, успіхів і Перемоги!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису