ПРАТ «Миронівська птахофабрика» запрошує на роботу безробітних Переяславщини

 

24 червня 2022 року у Центрі розвитку підприємництва Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії КОЦЗ за участі ПРАТ «Миронівська птахофабрика», був проведений міні-ярмарок вакансій для безробітних та шукачів роботи. «Миронівська птахофабрика» - підприємство замкнутого циклу (від виробництва добового молодняку ??до м'яса курчат-бройлерів).    Мета заходу - ознайомити присутніх громадян з актуальними вакансіями які потребують укомплектування, такі як: робітник з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва та підсобний робітник.

У даному заході взяли участь директор філії Любов Красова,  представник  роботодавця – фахівець з рекрутменту Марія Марченко та пошукачі роботи.

Відкрила захід Любов  Красова, яка проінформувала присутніх про стан ринку праці, зміни в законодавстві та про основні послуги служби зайнятості.

Марія Марченко розповіла учасникам заходу про діяльність підприємства, ознайомила з умовами  праці, рівнем заробітної плати та з соціальним пакетом який надає роботодавець. Захід сприяв прямому контакту тих хто пропонує роботу та тих хто її шукає. По закінченню міні-ярмарку вакансій усім присутнім було запропоновано заповнити анкету та поспілкуватись з роботодавцем  особисто.  

Проведення таких заходів  це можливість для безробітних безпосередньо зустрітися з роботодавцем, з’ясувати всі питання, що виникають у людини під час індивідуальної співбесіди.  

Фото без опису

 

Всіх бажаючих, яких зацікавила дана інформація запрошуємо до Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості за адресою: вул. Шевченка, 23, м. Переяслав, каб.14,11 телефони для довідок (04567)51682, (04567)51754