Фото без опису

Про проект.

«Модернізація системи соціальної підтримки населення України» – проект, який реалізує Міністерство соціальної політики України за підтримки Світового банку. Мета проекту – сприяння успішному здійсненню соціальних реформ, спрямованих на зменшення бідності та підвищення соціального захисту найуразливіших груп населення.

У рамках проекту удосконалюються процеси надання соціальної допомоги, покращується адміністрування соціальних виплат і послуг, стимулюється розвиток сімейних форм виховання та соціальна підтримка дітей-сиріт і сімей з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Довідково:

У разі виникнення додаткових питань чи отримання коментарів просимо звертатися за телефоном: 098 876 99 56 або електронною адресою: media@strategi.com.ua. Контактна особа – Богдан Павленко.

Щоб оперативно отримувати новини щодо реалізації проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України», підписуйтеся на сторінку у Facebook: https://www.facebook.com/modernization.msp.

Агентство стратегічних рішень  ShiStrategies є консультантом Проекту Міністерства соціальної політики України за підтримки Світового банку «Підготовка та впровадження інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо популяризації Проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України».

У 2016-2019 роках команда Агентства займалася реалізацією проекту «Рука допомоги».

https://rada.info/upload/users_files/04361605/a2a36563e2b5b76f9a7c2785d5d5a2c2.docx