• ПЕРЕЛІК  ПОСЛУГ

                     які надаються відділом обслуговування громадян №14

за адресою : Бориспільський район, м.Переяслав,      

вул. Богдана Хмельницького 28,  тел. 045-67-5-38-20

 

1.  Надання загальної інформації про  умови, порядок призначення, перерахунку, виплати пенсій, яке здійснюється органами Пенсійного фонду України.

2.  Прийом заяв та документів щодо:

переведення пенсії за новим місцем проживання; виплати пенсії за довіреністю; зміни способу виплати пенсії; поновлення виплати пенсії; перерахунку призначених пенсій; встановлення пенсії за особливі заслуги перед Україною; виплати недоотриманої пенсії та допомоги на поховання.

3.  Прийом заяв та документів для: призначення пенсії за віком; призначення пенсії по інвалідності; призначення пенсії у зв’язку  з втратою годувальника; призначення пенсії за вислугу років.

4.  Здійснення попередньої правової експертизи змісту і належного оформлення документів для проведення оцінки права особи на призначення пенсії, її перерахунок.

5.  Видача довідок: про розмір пенсії; про перебування на обліку; про заробітну плату за формою ОК-5, ОК-7, форма 9.

6.  Видача пенсійного посвідчення та прийом заяв на виготовлення пенсійного посвідчення.

7.  Надання переліку документів, необхідних для призначення (перерахунку) пенсій, допомоги на поховання та виплати недоотриманої пенсії.

8.  Прийом заяв про надання допомоги у витребуванні документів, для підтвердження страхового стажу, заробітної плати для призначення (перерахунку) пенсій та надання у разі потреби консультацій і допомоги у заповненні документів.

9.  Прийом заяв  на СМС інформування та на реєстрацію на вебпорталі.

10. Надання зразків та бланків заяв, інших документів, необхідних для призначення (перерахунку) пенсій.

11. Прийом звернень, заяв, скарг, запитів про надання інформації та інформації про результати розгляду.

Фото без опису