Фото без опису

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ТАШАНСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ

ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКОГО  РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

 

с.Ташань                                                                                                      від  29.09.2021 року

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я  № 54/1-ос

сільського  голови

 

Про встановлення «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2

 

Відповідно до пункту 23 постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”, (зі змінами), Протоколу позачергового засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 27 вересня 2021 р. № 25 :

1. З 00 год 00 хвилин 30 жовтня 2021 pоку встановлюється «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

2. Згідно з карантинними правилами, встановленими для «червоного» рівня епідеміологічної небезпеки, забороняється:

• робота закладів освіти, окрім закладів дошкільної освіти і учнів початкових класів закладів загальної середньої освіти;

• проведення масових заходів;

• робота закладів харчування, окрім адресної доставки та замовлень на винос;

• робота непродовольчих ринків і магазинів, спортзалів;

• робота закладів культури.

3. У «червоній» зоні робота закладів освіти можлива лише за умови наявності в усіх працівників шкіл зелених COVID-сертифікатів – вакцинація двома дозами вакцини. Освітні заклади Ташанської сільської територіальної громади мають таку статистику вакцинації:

- КЗ «Виповзький заклад загальної середньої освіти І – ІІ ступенів – заклад дошкільної освіти»  100%;  

- «Малокаратульська початкова школа - заклад дошкільної освіти» 100%;

- КЗ «Полого-Вергунівський заклад загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти» - 100%;

-  КЗ «Ташанський заклад загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти» - 100%.

4. З 08.11.2021 року, в зв’язку з невиконанням підпункту 10 пункту 33 постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 “ Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”, (зі змінами), учні 5-11 класів переводяться на дистанційну форму навчання.

5. У разі не виконання Наказу Міністерства охорони здоров’я від 04.10.2021 року №2153 відсторонення від роботи (виконання робіт) працівників та державних службовців, обов’язковість профілактичних щеплень проти COVID-19 відповідно до статті 46 Кодексу законів про працю України, частини другої статті 5 Закону України «Про державну службу», крім тих, які мають абсолютні протипоказання до проведення таких профілактичних щеплень проти

COVID-19, та надали медичний висновок про наявність протипоказань до вакцинації проти COVID-19, виданий закладом охорони здоров’я, відсторонити від роботи до дати усунення причин.

6. Дозволяється робота аптек та усіх продовольчих магазинів при дотримання протиепідеміологічних правил, зокрема дотримання маскового режиму та соціальної дистанції.

7. Обмеження червоного рівня не застосовуються за умови наявності у всіх учасників (відвідувачів), працівників та організаторів масових заходів, у тому числі релігійних, працівників, розважальних закладів, закладів громадського харчування, ринків, спортзалів зеленого COVID-сертифікату (двох доз вакцинації).

8. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Сільський голова                              підпис                         Василь ВОВЧАНІВСЬКИЙ