Голова правління Фонду Євген Котик та заступник голови Володимир Саєнко представили директора виконавчої дирекції Тетяну Михайленко

 

6 жовтня голова правління Фонду соціального страхування України, перший заступник Міністра соціальної політики Євген Котик і заступник голови правління Володимир Саєнко представили колективу директора виконавчої дирекції ФССУ Тетяну Михайленко, а також новопризначених заступників директора: Світлану Лапчик, Владиславу Хижняк і Станіслава Богданова.

Керівний склад виконавчої дирекції Фонду було призначено 2 жовтня на позачергову засіданні правління.

Тетяна Михайленко звернула увагу присутніх на дотриманні пріоритетності інтересів застрахованих осіб і потерпілих на виробництві у діяльності Фонду на всіх рівнях. За її словами, прозорість роботи, удосконалення відносин із роботодавцями, застрахованими особами та стабільний фінансовий стан системи соціального страхування сьогодні є стратегічними цілями в роботі Фонду.

Участь у заході взяли керівний склад виконавчої дирекції Фонду та управлінь в областях і місті Києві у режимі відеоконференції. Про це інформує пресслужба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.