Безкоштовні будівельні матеріали для ремонту житла: нова програма допомоги для ВПО у Київській області

Благодійна організація «Фонд Рокада» оголошує про впровадження нової програми, яка націлена на підтримку внутрішньо переміщених осіб (ВПО), що проживають у Київській області. Ця ініціатива реалізується в рамках співпраці з Агентством ООН у справах біженців, і має на меті допомогти ВПО відновити житло, яке було пошкоджено внаслідок бойових дій.

Хто може скористатися програмою?

Програма передбачає надання безкоштовних будівельних матеріалів для ремонту житла. Пріоритет надається відновленню таких важливих частин будинку, як вікна, двері та дах. У разі необхідності, можливо також отримати матеріали для проведення інших ремонтних робіт.

Отримати будівельні матеріали можуть ВПО, які відповідають одній із наступних умов:

  • Придбали житло у Київській області.
  • Орендують житло на тривалий термін.
  • Проживають у будинку, наданому громадою безкоштовно.

Як отримати допомогу?

Для того щоб взяти участь у програмі, необхідно заповнити форму на сайті Фонду за наступним посиланням: Google-форма для ВПО. Після подання заявки, фахівці Фонду зв’яжуться з вами для уточнення деталей.

Важлива інформація

Будівельні матеріали надаються виключно на безоплатній основі. Вони мають бути використані за призначенням протягом 2-3 місяців з моменту отримання. Це допоможе максимально ефективно використати ресурси та забезпечити комфортні умови проживання для тих, хто цього потребує.

Контакти для консультацій

Якщо у вас виникли питання щодо участі у програмі або потребуєте додаткової інформації, звертайтеся до наших спеціалістів:

  • Лариса Коваль - юрист з оцінки права власності, тел.: +380671782834
  • Олексій Гашинов – головний інженер, тел.: +380674474896

Фото без опису