Фото без опису

Триває подача заяв на отримання мікрогранту на створення або розвиток власного бізнесу за програмою «Власна справа» у межах проєкту «єРобота».

З початку 2024 року на Київщині прийнято 410 позитивних грантових рішень на суму понад 98 млн грн, які передбачають створення 898 нових робочих місць.

Серед найбільш вдалих бізнес-ідей:

- відкриття автомобільного технічного сервісу;

- відкриття закладу українського фастфуду;

- створення цеху з виробництва дерев'яних виробів (дитячі екологічно-безпечні іграшки, дитячі меблі, елементи декору з дерева)

 

Нагадаємо, за грантовою програмоюВласна справа” урядового проєкту єРобота українці (як діючі підприємці, так і ті, хто планує започаткувати бізнес), можуть отримати мікрогрант від 50 до 250 тис. грн. 

Обов'язковою умовою надання коштів є створення 1-2 робочих місць залежно від суми гранту.

Урядовий проєкт єРобота включає грантові програми, спрямовані на стимулювання підприємницької діяльності та створення робочих місць. Зокрема, це програми мікрогрантів на відкриття чи розвиток власного бізнесу, грантів для ветеранів та членів їхніх сімей, а також на створення й розвиток переробних підприємств, закладки саду, теплиці. Подача заявки на всі напрямки проєкту єРобота здійснюється через портал Дія.

Більше про мікрогранти https://www.dcz.gov.ua/storinka/mikrogrant-vlasna-sprava.

 

Подати заявку на участь у проєкті «єРобота» можна через портал Дія прямо зараз https://is.gd/KT7RoW

 

Консультації можна отримати в регіональному офісі "Зроблено в Україні", який діє на базі Обухывської філії Київського обласного центру зайнятості (м. Обухів, вул. Володимира Чаплінського, 3б)

 Також скористайтесь нашим каналом онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/fnLlSCkuIls1ZjVi