Соціальна допомога для ВПО та УБД

Компанія Грузар запустила соціальний проєкт, спрямований на допомогу постраждалим від російської агресії. В рамках цього проєкту, компанія пропонує безкоштовний переїзд та перевезення речей для учасників бойових дій та внутрішньо переміщених осіб (ВПО).

Про компанію Грузар

Компанія Грузар працює в Україні з 2012 року і з 2024 року активно допомагає громадянам, які постраждали від російського вторгнення. Грузар співпрацює з громадськими організаціями та ЗСУ, а інформацію про безкоштовну допомогу вже поширили понад 400 територіальних громад та громадських організацій.

Умови отримання допомоги

Для оформлення заявки на допомогу необхідно заповнити форму на сайті компанії. Вся програма є абсолютно безкоштовною, компанія не бере ніяких коштів з ветеранів та переселенців. Програма реалізується у 2024-2025 роках, і планується допомогти близько 3000 сімей.

Як подати заявку

Для подачі заявки потрібно заповнити онлайн-анкету на сайті за посиланням: Gruzar Social Programs. Зверніть увагу, що заповнення анкети не гарантує отримання допомоги, адже в разі великої кількості заявок компанія в першу чергу буде надавати допомогу найбільш нужденним сім'ям.

Контактна інформація

Якщо вам потрібна допомога у заповненні анкети або виникли інші запитання, зверніться за номером підтримки: +380 93 990 18 91 (Пн-Пт, 10:00-18:00).

 

Фото без опису