Фото без опису

На Київщині затвердили порядок виплати грошової допомоги Захисникам та сім’ям загиблих Героїв на 2024-2025 роки 

Київською обласною радою затверджено Порядок використання коштів бюджету на соціальну підтримку Захисників України, членів сімей загиблих Героїв, а також родин Героїв Небесної Сотні.

☝️ Передбачені одноразові виплати грошової допомоги Захисникам з інвалідністю внаслідок війни I-III груп. Також щорічну одноразову допомогу отримають сім’ї загиблих під час АТО/ООС та бойових дій, пов’язаних із захистом України від російської агресії, а також родини Героїв Небесної Сотні.

Окрім того, діти батьків, які загинули захищаючи країну, матимуть право на щомісячну адресну допомогу. Аналогічні виплати призначать дітям-сиротам та позбавленим батьківського піклування, чиї батьки загинули за Україну. Щомісяця фінансову підтримку також отримуватимуть діти Героїв Небесної Сотні.

ℹ️ Крім грошових виплат, для Захисників та членів сімей загиблих передбачено відшкодування вартості ліків, не включених до Нацпереліку основних лікарських засобів.

TG (https://t.me/vidseladomista) | FB | (https://www.facebook.com/vidseladomista) IG (https://instagram.com/vidseladomista?igshid=YzcxN2Q2NzY0OA==) | Сайт (https://transformation.in.ua/)