Фото без опису

Всеукраїнська асоціація громад (ВАГ) в рамках ініціативи «Насіння Перемоги» проекту «Програма підтримки продовольчої безпеки «Згуртовані громади», що реалізується за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) отримала насіння овочів від міжнародних компаній Bayer, Gowan Seed Company, Enza Zaden, Syngenta, яке було передано відповідно до замовлень громад для понад 200 000 домогосподарств. Всього від громад надійшло замовлень для більше 560 000 домогосподарств, тому при розподілі насіння були встановлені наступні ліміти: · для громад деокупованих та прифронтових областей гранична максимальна кількість домогосподарств визначалась не більше ніж 900, · для громад тилових областей – не більше, ніж 450. · кожне домогосподарство отримає насіння 4 видів сільськогосподарських культур. Відповідно до розподілу,  Ташанська територіальна громада отримала насіння чотирьох видів сільськогосподасрьких культур для 75 домогосподарств ВПО. Допомога направлена Новою Поштою, https://novaposhta.ua/humanitarian_post Фото без опису

Всеукраїнської асоціацією громад в рамках проекту « Згуртовані громади» за підтримки Програми USAID від насіннєвих  компаній:

1. BAYER  https://www.bayer.com/uk/ua/ukraine-home#:~:text=%C2%AB%D0%91%D0%B0%D0%B9%D1%94%D1%80%C2%BB%20%E2%80%93%20%D1%86%D0%B5%20%D0%BC%D1%96%D0%B6%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B0%20%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%96%D1%8F,%D1%81%D0%BE%D1%86%D1%96%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE%20%D1%82%D0%B0%20%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%BE%20%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE%D1%8E%20%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%96%D1%94%D1%8E.– це міжнародна компанія, що працює в сферах охорони здоров'я та сільського господарства. Продукти й послуги компанії спрямовані на благо людей і покращення якості їхнього життя. «Байєр» дотримується принципів сталого розвитку та є соціально та етично відповідальною компанією.

2. Enza Zaden,  https://www.enzazaden.com/ua/Глобальні зусилля Enza Zaden спрямовані на понад як 30 овочевих культур. Компанія веде діалог з учасниками ринку та уважно слухаємо ринок. Стежить за глобальними тенденціями для отримання інформації, яку перекладають на інноваційні овочеві сорти, гібриди та отримують насіння високої якості. Саме така експертиза та багаторічний досвід дозволяють запропонувати виробникам сорти та гібриди в потрібний час, щоб всі учасники ланцюгу постачання могли максимально скористатися зусиллями компанії.
3. Govan Seed Company, https://www.gowanseed.com/Gowan Seed Company є підприємством у складі Gowan Group of Companies. Група Gowan — це глобальний сімейний бізнес із сільськогосподарських рішень, який спеціалізується на розробці, маркетингу та виробництві глобальних сільськогосподарських ресурсів, таких як засоби захисту рослин, насіння та добрива. Gowan Seed Company була заснована в 1997 році Джоном Джессеном і Стівом Слокумом. Джон і Стів швидко знайшли спорідненість у розумних методах ведення бізнесу та гарних ідеях. Їхня співпраця швидко привела їх до створення насіннєвої компанії, яка спеціалізується на постачанні високоякісного насіння овочів фермерам у Сполучених Штатах. Компанія Gowan Seed починала з коріння з брудних черевиків, а тепер працює щодня, щоб підтримувати фермерів і клієнтів через дослідження та розробки продуктів, виняткове обслуговування клієнтів і знання глобальних тенденцій сільськогосподарської галузі. В основі всього, що робить компанія, — не забруднювати чоботи та розуміти потреби.

4. Syngentahttps://www.syngenta.ua/pro-kompaniyu-singenta «СИНГЕНТА» — ОДНА З ПРОВІДНИХ СВІТОВИХ КОМПАНІЙ, ЯКА ОБ’ЄДНУЄ ПОНАД 30 000 ФАХІВЦІВ У 90 КРАЇНАХ ЗАДЛЯ ДОСЯГНЕННЯ ОДНІЄЇ МЕТИ: РОЗКРИТИ ПОТЕНЦІАЛ РОСЛИНИ


Від часу свого заснування «Сингента» досягла значних успіхів і на сьогоднішній день є одним із лідерів світового агробізнесу, який оцінюється у понад 60 мільярдів доларів. До портфоліо «Сингенти» входить понад 80 засобів захисту рослин, а також велика кількість гібридів і сортів насіння польових та овочевих культур. В українському відділенні компанії працює більше 300 фахівців, серед яких багато кандидатів сільськогосподарських наук. Метою компанії «Сингента» в Україні є пропозиція комплексних рішень для українських аграріїв та партнерство, якому віддають перевагу українські та міжнародні компанії. Компанію «Сингента» вирізняє високоякісна продукція, інтегрований підхід до вирішення поставлених завдань та використання переваг сільського господарства України.

Набори насіння городини  були доставлені 04 квітня 2024 року в громаду і вже розподілені по старостинським округам. Вони складаються з

  • капусти;
  • моркви;
  • томати;
  • петрушка.
    Фото без опису
    Набори  отримали сімї ВПО.
    «Сьогодні наші міжнародні партнери показали дуже велику підтримку та солідарність, спільно з асоціаціями вони реалізують проекти, які допомагають підтримати агровиробників та громади у часи війни. Ці проекти допомагають не лише підтримати продовольчу безпеку в регіонах, які постраждали від бойових дій, а й встановити партнерство між громадами та агровиробниками і відновити економічну активність», – зазначив Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський.
    Висловлюємо подяку компаній BAYER, Enza Zaden, Govan Seed Company, 
    Syngenta за надання допомоги, яка забезпечить мешканців нашої громади овочами на літній та зимовий періоди 2024-2025 років. Дякуємо, що в такий важкий час ви знаходите можливість підтримувати людей, які цього потребують.
  • Фото без опису
  • Фото без опису
  • Фото без опису
  • Фото без опису
  • Фото без опису
  • Фото без опису                                                                                                                                                                      
  • Фото без опису
  • Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису