Фото без опису

Вибір та функціонування спинки коляски має велике значення. Тип оббивки, яку Ви обираєте, призначена не тільки для прикраси, але і для підтримки спини та комфорту користувача.

У деяких спинок на візку є горизонтальні ремені з різними типами кріплення. Це регульована спинка з регулюванням натягу оббивки. Таку систему підтримки, як правило, вибирають користувачі:

◾️ при деформації постави;

◾️ при потребі зміни сили натягу.

Перевага цього типу спинки коляски полягає в тому, що Вам не потрібно замовляти нову оббивку, якщо вона трохи розтягнулася. Все, що Вам потрібно зробити – знову налаштувати ремені і тканину. Так що цей тип оббивки досить зручний і комфортний для використання. Оббивка для колясок виготовляється з різних видів матеріалів. Залежно від типу оббивки, під зовнішнім шаром тканини можуть бути додаткові пом'якшувальні елементи для зручної та комфортної підтримки. Також тканини мають і різні властивості. Одні більш повітропроникні. Інші забезпечують вологостійкість, або мають антибактеріальні властивості.

Деякі матеріали мають додаткову міцність, або більш декоративні.

◾️Вініл і нейлон – це два найбільш поширених варіантів тканини для оббивки спинки коляски. Нейлон вважається більш повітропроникним. Це синтетичний матеріал. Негативна якість нейлону полягає в тому, що його важче чистити.

◾️Вініл – нетканий синтетичний матеріал, який схожий на шкіру. Він, як правило, використовується в колясках, в яких необхідно часто проводити санітарно-гігієнічні процедури.

◾️Вініл НЕ пористий, як нейлон, що сприяє збільшення потовиділення. Але на відміну від нейлону, його легко чистити.

Перед вибором типу оббивки спинки необхідно враховувати потреби користувача та умови експлуатації. Проконсультуйтеся зі своїм лікарем, реабілітологом або фізіотерапевтом. Вони можуть допомогти зробити оптимальний вибір.

▶️За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами:

▪️ 067-827-96-96

▪️ 050-827-96-96

▪️ 0800-755-065

👩🏻‍💼👨🏻‍💼Команда "ВАШЕ ЗДОРОВ'Я ТРЕЙДИНГ" завжди до Ваших послуг!