Фото без опису

Забезпечення ефективної інтеграції ветеранів у цивільне життя можливе за допомогою комплексного підходу.

✅Вирішення цих питань вимагає розробки кращих практик та стратегій для подолання існуючих бар'єрів у кожному з цих напрямків, а також активної ролі державних установ, громадських організацій та приватного сектору у створенні сприятливого середовища для всебічної адаптації ветеранів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

💻Наші проєкти надають відповіді на ці та інші питання:

🟢 Юридична допомога (https://transformation.in.ua/yurydychna-dopomoga-pidtrymka-veteraniv-ta-yihnih-simej/): ми надаємо підтримку ветеранам та їх сім'ям з різноманітних юридичних питань, з якими вони можуть стикатися після повернення в мирне життя, включаючи соціальні виплати та підтримку, медичне страхування, право на роботу, житлові програми, юридичну підтримку та процес відшкодування.

🟢Розв'язання проблем (https://transformation.in.ua/mist-pidtrymky-i-rozuminnya/): для надання підтримки ми проводимо зустрічі з військовослужбовцями для надання правової допомоги та забезпечуємо онлайн консультації з юридичних питань.

🟢 Реінтеграція у професійне життя (https://transformation.in.ua/reintegracziya-u-profesijne-zhyttya/): робота є ключовим елементом реінтеграції у цивільне життя, тому ми пропонуємо тренінги для ветеранів з професійної підготовки у співпраці з Центром зайнятості. Ці тренінги включають професійну підготовку, тренінги з лідерства та комунікації та підприємницькі курси.

🟢 Толерантна розмова (https://transformation.in.ua/tolerantna-rozmova/): ми розвиваємо програму взаємодії, психологічної підтримки та розуміння, спрямовану на зменшення відчуженості та непорозуміння між ветеранами та цивільним населенням. Наш тренінг сприяє підвищенню соціальної толерантності, розвитку навичок спілкування та соціальній інтеграції.

Запрошуємо до співпраці громадські організації, фонди та експертів.

🟩Зв'язатися з нами можна: 

💻написавши на сторінку Facebook https://www.facebook.com/vidseladomista

📱 +38 (067) 322 28 82

📧написавши листа на електронну пошту http://vidseladomista@gmail.com

Долучайтеся до якісних змін у вашій громаді разом з ГО «Від села до міста»!

Разом ми — Сила!