Фото без опису

На території КНП КОР «Київський обласний центр ментального здоров’я» для захисників та захисниць було організовано майстер-клас по догляду за плодовими деревами.

Наші Герої⚔️, які зараз проходять реабілітацію у центрі ментального здоров'я у Ворзелі навчилися: як правильно обрізати дерева, які з методів обрізки шкодять деревам, у який час рослини варто обрізати, які бувають техніки та підходи догляду за садовими деревами.

Фото без описуФото без описуФото без опису

✅Садова реабілітація давно використовується у психологічній реабілітації та психосоціальній підтримці в країнах Європи та Америки. «Реабілітаційні сади» мають лікувальний ефект для пацієнтів, покращують їх психологічний стан, допомагають швидше відновитися після посттравматичних стресових розладів та інших станів.

🙌Дякуємо Tamara Osadcha (https://www.facebook.com/tamara.osadcha) та Розсадник Tamarix (https://www.facebook.com/tamarix.ua) за організацію та проведення майстер-класу. За сприяння БО "Реабілітаційні сади" Юлії Рашковської та Геннадія Рашковського.

🟩Садова реабілітація — це спільний проєкт ГО «Від села до міста», КПП КОР «Київський обласний центр ментального здоров'я», БО «Благодійний фонд «Реабілітаційні сади», ГО «Гільдія ландшафтних архітекторів України».

Разом до Перемоги!