Фото без опису

Міністерство соціальної політики України, Національна соціальна сервісна служба України та Координаційний центр з розвитку сімейного виховання та догляду дітей, який діє за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Європейського Союзу, з метою сприяння популяризації професії фахівця соціальної сфери, підвищення поваги до професії соціального працівника та надання цінності цій професії в українському суспільстві, провели інформаційну кампанію „Людина для людини”. В межах кампанії були відібрані 20 фахівців соціальної сфери, які розповіли надихаючі історії про свій професійний досвід.

Соціальні працівники завжди поруч з тими, хто опиняється в складних життєвих ситуаціях, і надають їм необхідну допомогу для подолання труднощів та повернення до повноцінного життя. Вони також підтримують сім'ї, які потребують допомоги. Під час війни важливість цієї роботи набула особливого значення. Їхні історії, сповнені любові до власної професії, відданості справі і людям, має сьогодні почути суспільство.

Матеріали можна завантажити за посиланням: https://docs.google.com/spreadsheets/d/15zMTmSoCGpz3H1A_IEktQzaj7L v2lNE8VbE8JH_zeTo/edit?usp=sharing.