Фото без опису

Навчально-реабілітаційний заклад вищої освіти «Кам’янець-Подільський державний інститут» навчає професійній орієнтації дітей та осіб з інвалідністю, дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, учасників бойових дій, внутрішньо переміщених осіб та дітей з особливими освітніми потребами.

НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут» є закладом вищої освіти, який здійснює підготовку здобувачів за освітнім ступенем магістр (за спеціальностями: Історія та археологія, Економіка (ОПП «Економіка та соціальна психологія», «Економіка і безпека бізнесу», «Інклюзивна економіка»); Психологія (ОПП «Реабілітаційна психологія») Публічне управління та адміністрування); бакалавр (за спеціальностями: Економіка (ОПП «Економічна кібернетика»), Соціальна робота (ОПП «Соціальний Захист та реабілітація», ОПП 232 «Соціальне забезпечення»), Цифрові технології, Психологія (ОПП «Психологія», «Реабілітаційна психологія»), Облік і оподаткування, Фінанси, банківська справа та страхування та фондовий ринок). Відокремлений структурний підрозділ Кам’янець- Подільський фаховий коледж НРЗВО КПДІ готує фахових молодших бакалаврів за спеціальностями: Економіка, Облік і оподаткування, Соціальна робота, Цифрові технології, Фізична культура та спорт, Психологія та кваліфікований робітник за спеціальністю: Соціальний робітник.

В закладі створено безбар’єрне середовище для осіб з особливими освітніми потребами, в тому числі для осіб з категорії мало мобільної групи населення, надаються реабілітаційні послуги. Запрошуємо всіх бажаючих навчатись на денній та заочній формі здобуття освіти на державній та контрактній основі.

Навчання у КПДІ — це можливість молодим людям з особливими освітніми потребами отримати інформацію про заклад освіти, зорієнтувати їх у питанні вибору професії, здобутті освіти та в подальшому зайняти належне місце на ринку праці.