Фото без опису

Нещодавно, було презентовано чергове оновлення Єдиної інформаційної системи соціальної сфери (далі - ЄІССС), в якому було реалізовано нову важливу функцію - реєстрацію звернень за допомогою на проживання внутрішньо переміщеним особам (ВПО) безпосередньо на рівні територіальних громад та Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАПів).

Раніше працівники територіальних громад та ЦНАПів мали складну процедуру реєстрації звернень ВПО. Складність полягала в тому, що спочатку звернення громадянина треба було зареєструвати у ІС "Соціальна громада", а потім перенести його в Єдину Інформаційну Систему соціальної сфери (ЄІССС). Однак, завдяки оновленню, працівники органів соціального захисту територіальних громад та ЦНАПів тепер можуть реєструвати звернення напряму в ЄІССС. Це значно спрощує процес та зменшує ризики втрати даних або некоректної міграції інформації.

Це оновлення дозволяє більш ефективно працювати зі звернення громадян, оскільки ЄІССС має в собі багатообмінний механізм, що дозволяє швидше обробляти дані та забезпечує високу якість наданих послуг.

Продовжуємо працювати задля зручності користувачів та задоволення потреб громадян!