1 засідання від 12.01.2024 року:

№ рішення

Найменування рішення

 

О С Н О В Н І    П И Т А Н Н Я

1/1

Про присвоєння поштової адреси закінченому будівництвом об’єкту (Доповідає староста Малокаратульського старостинського округу Ходько В.В.)

 

2/2

Про затвердження переліку видів робіт та об’єктів на території Ташанської сільської ради для відбування адміністративного стягнення у вигляді оплачуваних суспільно-корисних робіт, покарання у виді громадських робіт засудженими та порушниками, на яких накладено стягнення у виді громадських робіт на 2024 рік (Доповідає секретар ради Білоус Л.В.)

 

3/3

Про затвердження Положення про порядок розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Ташанської територіальної громади (Доповідає головний архітектор Петрусієнко І.І.)

 

4/4

Про внесення змін до персонального складу робочої групи для формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території  Ташанської сільської територіальної громади (Доповідає начальник земельного відділу Загребельна А.М.)

 

5/5

Про присвоєння  поштової адреси житловому будинку та земельній ділянці, що знаходиться по вулиці Шевченка, в селі Тарасівка, гр. Пагеру Петру Миколайовичу (Доповідає староста Улянівського старостинського округу Ємець П.О.)

 

6/6

Про присвоєння поштової адреси житловому будинку, що знаходиться за адресою с. Дениси, вул. Вишневий Яр, гр. Хлібець Любов Іванівні (Доповідає староста Денисівського старостинського округу Мазур І.Д.)

 

7/7

Про присвоєння  поштової адреси житловому будинку, що знаходиться за адресою провулок Дружби, в селі Улянівка, гр. Ярмоленко Ольги Миколаївни (Доповідає староста Улянівського старостинського округу Ємець П.О.)

 

8/8

Про присвоєння  поштової адреси житловому будинку, що знаходиться за адресою вулиця Середня, в селі Улянівка, гр. Руденко Анатолія Григоровича (Доповідає староста Улянівського старостинського округу Ємець П.О.)