Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Проведене розширене засідання Ради ВПО Київської області за участі Голови Київської ОДА Руслана Кравченка, Віце-прем'єрки - Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук та голови Київської обласної ради Ярослава Добрянского.

 

Завдяки такому формату вперше вдалося вживу зібрати майже всіх голів територіальних громад, мерів міст, керівників місць тимчасового проживання, представників міжнародних організацій та рад ВПО області. 

Це був реально відвертий і дуже необхідний діалог між владою і людьми для того, щоб рухатися в одному напрямку - до Перемоги.

 

Дуже важливо було чути проблематику від громад і рад ВПО і спільно знаходити вихід із ситуації. Був зроблений величезний крок до комунікації влади і громадськості задля вирішення питання. Було дуже багато правильних і корисних думок.

 

Аби бути почутим - потрібно бути дієвими і публічно привертати увагу до проблем, якщо на неї ніяк по іншому не звертають уваги.

 

Саме після цього засідання значно зросте ефективність комунікації та взаємодії на рівні "рада ВПО - місцеве самоврядування" та "рада ВПО - державна влада". Масштаб проблеми настільки глобальний, що вирішити його поодинці неможливо. Тільки разом!