Фото без опису

     Волонтерство – це хороша можливість стати кращим, роблячи добро іншим. Воно закладене в генетичному коді та в культурі українців. Ця спорідненість та взаємодопомога є по-особливому відчутними у важкі періоди для України, це можна помітити й зараз у час повномасштабного вторгнення Росії на територію України.

     З новою силою запрацювало волонтерство в нашій країні під час революції Гідності, бойових дій на Сході та в умовах повномасштабної війни, яка змінила світогляд не лише українців, а й жителів усіх країн світу. Сьогодні війна в Україні одна на всіх і допомоги як ніколи потребують наші захисники – ЗСУ. За тисячами військових на фронті стоїть армія волонтерів, яка допомагає у забезпеченні бійців практично всім: медикаментами, одягом, продуктами, військовим спорядженням.

      Шановні волонтери! Прийміть щиру вдячність за вашу працю, за сміливість, наполегливість, за вміння розпізнати потреби людей і вчасно допомогти, за ваші палкі серця, що зігрівають людські душі.

    Висловлюємо слова щирої вдячності волонтерам - усім, хто знайшов у собі силу, відвагу та доброту здійснювати добрі справи, не вимагаючи нічого натомість.

Ви — справжні.

Ви — українці.

Вітаємо вас зі святом і дякуємо!