Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Базові послуги – реєстрації народження, шлюбу, смерті зовсім скоро будуть надаватися в селі Ташань  у відділі АЦС, загальної та організаційної роботи виконавчого комітету Ташанської сільської ради. Жителі громади зможуть отримати зазначені послуги за місцем реєстрації в старостатах Ташанської громади.

Сьогодні в Ташанській громаді відбувся семінар, який провели спеціалісти Переяславського відділу ДРАЦС на чолі зі своїм керівником Вікторією Василівною Литовченко.

Вікторія Василівна щедро поділилася своїм багаторічним досвідом з майбутніми колегами - старостами та посадовими особами, які будуть здійснювати державну реєстрацію. Вона наголосила, що реєстр не пробачає помилок, адже за цим стоять людські долі. Вікторія Василівна детально розповіла про Правила державної реєстрації актів цивільного стану. Майбутні реєстратори мали змогу спільно зі спеціалістами Переяславського відділу ДРАЦСу проаналізувати різні ситуації, що можуть виникати в роботі.

Попереду ще навчання в ДП «Національні інформаційні системи» та складання іспитів, але маючи таку підтримку, у нас обов'язково все вдасться. Начальник Переяславського відділу ДРАЦС Вікторія Василівна Литовченко запевнила, що завжди готові прийти на допомогу та поділитися знаннями.

На знак підтримки Вікторія Василівна вручила начальнику відділу реєстрації актів цивільного стану, загальної та організаційної роботи виконавчого комітету Ташанської сільської ради Вірі Дмитрівні Юрченко основні Закони та Постанови, як символ того, що у цій роботі головне керуватися законодавчою базою.

Від імені Ташанської ОТГ щиро дякуємо спеціалістам Переяславського ДРАЦС за співпрацю!