В умовах воєнного стану співробітництво з благодійними організаціями є не лише показником ефективності, а й життєво необхідною допомогою та підтримкою, зокрема для внутрішньо переміщених осіб, які наразі проживають на території нашої громади  в місці компактного проживання та дітям інвалідам.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Виконавчий комітет  Ташанської  сільської ради висловлює щиру подяку організації Товариства Червоного Хреста України за надану гуманітарну допомогу (продукти харчування, засоби гігієни) для мало захищених верств населення, в тому числі внутрішньо-переміщених осіб, які перебувають на території громади.

Співробітники та волонтери Червоного Хреста працюють не покладаючи рук. Дякуємо за вашу нелегку роботу. Найголовніше, що ті, на кого спрямована ваша діяльність відчувають вашу неоціненну допомогу. Бажаємо вам миру та процвітання. Нехай усе те добро, яке ви віддаєте людям, повертається до вас. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.