Фото без опису

У жорстких реаліях сьогодення все більше і більше людей опиняються відірваними від свого звичного оточення, своєї домівки, та навіть від своїх рідних. Це завжди великий стрес та колосальне навантаження на психіку людини. Тож зараз, коли Київ та область стали своєрідним «хабом» для біженців зі сходу та півдня України, для нашого міста вкрай необхідно мати місце куди людина може звернутися та отримати своєчасну психологічну допомогу та підтримку, де людина зможе відновити свій спокій.

У нашому проєкті ми будемо надавати консультації та підтримку людям, які стикаються з різними життєвими проблемами, такими як: стрес, тривога, депресія, сімейні конфлікти, стосунки з дітьми, втрата близьких, боротьба зі зловживанням наркотиками та алкоголем, травми та інші психологічні проблеми.

 

Наші професійні психологи та соціальні працівники нададуть безкоштовну психологічну допомогу та консультації у Київській області. Ми пропонуємо індивідуальні консультації, а також групові сесії, які дозволяють людям зустрітися з іншими, які знаходяться в подібній ситуації. Ми надаємо психологічну підтримку та вміння, необхідні для того, щоб люди могли краще розуміти свою проблему.

 Саме тому наша команда розпочинає проєкт #Поруч у Києві та Київський областях.

Мета нашого проекту - надання безкоштовної професійної психо-соціальної допомоги для:

• внутрішньо переміщених осіб;

• військовим, які зіткнулися з посттравматичним стресовим розладом та їх близьким;

• біженцям з тимчасово окупованих територій;

• іншим людям, які потрапили у складні життєві обставини.

 

Команда проекту #Поруч - це дипломовані практикуючі психологи та психотерапевти з великим досвідом соціально-психологічної допомоги.

Також наші фахівці будуть працювати у

Запоріжжі

Кропивницькому

Дніпрі

Одесі

Миколаїві

• Житомирі

 

Проєкт реалізується за ініціативи і підтримки громадської організації «Роблю Житомир Здоровим» та київського філіалу реабілітаційного центру Трансформація.

Більш детальна інформація та звернутись за допомогою можна за посиланням:

https://netnarkotik.com.ua/uk/proekt-poruch-zhitomir/